Bedemand nær Dragør på Amager

Træffes døgnet rundt på tlf: 22 33 86 66

Drachmann Begravelser

Din Lokale bedemand på Amager, Kastrup, Dragør, Tårnby, Ørestaden, Christianshavn, Bryggen og København S.

 

Vi er en lokal begravelsesforretning i Kastrup på øen Amager  nær Dragør, som er behjælpelig ved bisættelser og begravelser. Bedemand Rikke Drachmann og Bedemand Casper Drachmann udgør Drachmann Begravelser.

Det sidste farvel er for de fleste noget af det sværeste at forberede sig på her i livet. Det oplever vi hos Drachmann Begravelser – og vi forstår det. Som efterladt står du i en situation, du måske aldrig har været i før og skal samtidig planlægge afskeden for et nært familiemedlem, en god ven eller en fjern slægtning.

Hos Begravelsesforretningen Drachmann Begravelser har vi respekt for, at vi alle er forskellige og bruger vores erfaring til at spørge, lytte og rådgive professionelt omkring det, der er uvant og vanskeligt. Er det dit ønske, kan vi hjælpe ned til mindste detalje.

 

 

Corona-virus / Covid-19

Onsdag D: 18-03-202

I forhold til Corona-situationen i Danmark, tillader vi kun 2 personer til at deltage i samtaler i vores forretning.

Vi kan også tilbyde at holde samtalen, pr. telefon og derefter sende dokumenter til digital underskrift med Nem-Id.

Disse tiltag er for at beskytte alle i denne tid.

Corona-virus / Covid-19

Onsdag D: 18-03-2020

Vi hos Drachmann Begravelser tager situationen i Danmark alvorligt.
I forbindelse med at vi stadig skal kunne hjælpe i forbindelse dødsfald, har vi også taget myndighedernes anbefaling til efterretning, så derfor.

– Giver vi ikke hånd eller knus
– Vi holder en naturlig, lidt større afstand
– Vi bruger håndsprit
– Vi bruger mundbind, ved afhentning  på plejehjem og hospice.

Er du i tvivl om højtidelighed i kirken stadig er muligt, kan du finde information på folkekirkens hjemmeside www.folkekirken.dk og Københavns stift´s hjemmeside www.kobenhavnsstift.dk

Man er velkommen til at kontakte os på tlf: 2233 8666 hvis man har spørgsmål.

Døgnvagt

Høj etik

Omsorg og nærvær

Fair priser

Omsorg, Nærvær og til for jer

Med en bedemand fra os, kan I altid forvente at vi er der for jer hele vejen frem til skifteretten. Vi har et overskueligt udvalg af dansk bæredygtige produceret kister og urner til fair priser.

Rikke Drachmann

Rikke Drachmann

Bedemand og Indehaver

Jeg har en baggrund som sosu-hjælper og advokatsekretær, og jeg føler at en forening af disse uddannelser gør mig til en passioneret bedemand.

Pårørende skal føle sig tilpas og trygge ved min tilstedeværelse.

Casper Drachmann

Casper Drachmann

Bedemand

For mig er det at være bedemand en livsstil og ikke bare et arbejde. Jeg finder ro, ved at hjælpe “mine” familier i deres livs svære tid. Den ro vil jeg gerne give videre, så det uoverskuelig, bliver overskueligt.

Jeg skaber overblikket, og sammen danner vi rammen om mindeværdig afsked.

Mød os i begravelsesforretningen

 

 

Åbningstider i forretningen:

Mandag – Fredag         9:00 – 16:00

Lørdag – søndag          Efter aftale

Da vi, grundet handlinger, kan være ude af huset,er det bedst at aftale et tidspunkt for møde i forretningen.

Vi kan kontaktes hele døgnet, alle ugens dage, på telefon 22 33 86 66

Bedemanden er behjælpelig på Amager, i Kastrup, Tårnby, Dragør, Christianshavn, Ørestad, Bryggen, København S og hele Sjælland.

Vores begravelsesforretning ligger på Vestamager nær Kongelunden og Ørestaden.
Vi kommer naturligvis gerne hjem til jer.

Kontakt oplysninger
Adresse:
Drachmann Begravelser
Kongelundsvej 308
2770 Kastrup
Tlf: 2233 8666
Mail: Info@drachmannbegravelser.dk
Cvr: 36459654

Mød Bedemand Rikke Drachmann

I januar 2017 fik Drachmann Begravelser besøg af TV2 Lorry. De har optaget et lille indslag med Rikke Drachmann, som kort viser, hvorledes en bedemands dag kan se ud.

Tv-stationen var interesseret i at følge Drachmann Begravelser for dag, da Rikke er den eneste selvstændige bedemand, som er kvinde og under 40 år i det område, som TV2 Lorry dækker (2 mio. seere).

Drachmann Begravelser vil gerne takke familien, der gav TV2 Lorry tilladelse til at filme dem i deres sårbare situation.

Min sidste vilje, en forberedelse.

Igennem hele rejsen i vores liv, forsøger vi at bestemme så meget som muligt over livet. I døden kan vi ikke bestemme mere, hvad vi håber og ønsker, hvordan vores sidste rejse skal foregå, om det skal være en bisættelse eller begravelse. Og alligevel kan vi.

Ved at udfylde min sidste vilje, vil man langt hen af vejen bestemme selv. En bedemand vil gøre alt for at opfylde hvad man har skrevet i min sidste vilje. Vi kommer gerne hjem til dig/jer og fortæller samt hjælper med at udfylde min sidste vilje. Det gør vi ganske gratis, fordi vi mener at hjælpe de efterladte, med at give deres kære en værdig afsked, er en smuk tanke.