Samtalen med os.

Når vi mister en af vores kære opstår der en lang række spørgsmål. Som jeres bedemand vil vi hjælpe med at kunne give jer de svar I søger.

Hvilken myndigheder skal underrettes, alt dokument-arbejde skal vi nok stå for, eller rådgive om, såfremt man ønsker selv at stå for det.

Her kommer samtalen med bedemanden til gavn. Samtalen kan foregå i vores forretning på Kongelundsvej 308, 2770 Kastrup. Hjemme hos jer, på plejehjemmet, hospitalet, hospice eller hvor I måtte ønske det. Samtalen med os er ganske omkostningsfri.

Vi har overblikket og viden om hvad der skal gøres og i hvilken rækkefølge. I har som pårørende og efterladte et uafklaret rum i tilværelsen og det vil vi gerne hjælpe med at lukke. Derfor varer samtalen nu engang den tid I har brug for, I skal ikke blive urolige over, hvor lang tid vi sammen er om det. Vi som jeres bedemænd tager os god tid til jer.

Ved vores samtale vil vi spørge ind til afdøde, så vi kan få et lille billede af hvem vi skal hjælpe med at give den sidste rejse. Det er vigtigt for os at I efter endt samtale, ikke sidder med spørgsmål I mangler svar på. Derfor gør vi en dyd af at samtalen ikke er endelig, I kan altid kontakte os, på tlf: 2233 8666 hvis der opstår spørgsmål.  

  • Skal det være en bisættelse eller begravelse?

  • Skal højtidligheden foregå i kirke eller kapel?

  • Hvor skal afdødes sidste hvilested være? – Kirkegård eller askespredes

  • Vi vil præsentere jer for vores udvalg af kister og urner og evt blomster.

  • Vi vil hjælpe med at udfærdige eventuelle annoncer

Efter samtalen sørger vi for de praktiske opgaver som vi har aftalt. Vi koordinere med kirken, præsten, organisten, koret og kirkegården. Vi sørger for de evt. bestilte blomster, ankommer til tiden. Vi søger begravelseshjælp hos Udbetaling Danmark, tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”, samt andre tilskud.

Vi har overblikket

Med en lokal bedemand, kan I altid forvente at vi er der for jer hele vejen frem til skifteretten. Derfor har vi valgt at skulle der opstå et spørgsmål, kan vi altid træffes, døgnet rundt også efter skifteretten uden ekstra omkostninger.