Uanset om afdøde skal begraves eller bisættes, skal der en kiste til, og noget af det mest synlige ved afskedsceremonien er netop den kiste. Derfor er valget ofte en vigtig beslutning og den første af slagsen i hele processen.

Din bedemand hjælper med valget. Mange pårørende har tit et helt bestemt ønske til, hvordan en kiste skal se ud, og andre har ingen anelse om det.

Når man skal vælge kiste, skal man så vidt muligt følge afdødes ønske. Hvis et sådan ønske ikke eksisterer, er det en god idé som pårørende at tænke på, hvordan afdøde var som person. Var den afdøde praktisk anlagt eller økonomisk tænkende? Skal det være en enkel, hvid kiste eller en farvet kiste. Måske en med mange detaljer? Skal den symbolisere fred? Eller skal det være en fyrretræskiste, hvis afdøde for eksempel var tømrer?​

Vores udvalg af kister til kremering

Vores udvalg af kister til begravelse

XL og XXL kister til bisættelse og begravelse

Vi er med jer hele vejen

 Med en bedemand fra os, kan I altid forvente at vi er der for jer hele vejen frem til skifteretten. Derfor har vi valgt at skulle der opstå et spørgsmål, kan vi altid træffes, døgnet rundt også efter skifteretten.